Roeland Kotsch
Grafiek & Schilderkunst

Wat is er zo eigen aan de klassieke en aan de moderne schilderkunst?

lezing
Duur: 3 uur
Heb je interesse in deze workshop of lezing, laat het me dan weten. Als er genoeg interesse is, kan ik deze workshop of lezing dan extra organiseren, eventueel ook exclusief voor een bepaalde groep. En misschien brengt dit aanbod je op een idee voor een verwante workshop of lezing? Een aangepaste versie, een andere insteek, een inhoud die je behandeld wil zien? Of heb je een specifieke doelgroep voor ogen? Een welbepaalde periode of een manier van organiseren die beter bij je doel past? Neem gerust contact op, ik wil graag met je meedenken om aan je ideeën een gepaste vorm te geven.

Aan de hand van sprekende voorbeelden en een technische demonstratie verwerf je inzicht in enkele van de belangrijkste kenmerken van de schilderkunst, vooral wat betreft het gebruik en de functie van de kleur. Je krijgt een beter inzicht in het wezenlijke verschil tussen de klassieke en de moderne kunst.

Deze lezing biedt heel wat informatie en een echte aha-Erlebnis, zodat je hierna met heel andere ogen een tentoonstelling of een museumcollectie zal bekijken - en er vooral van genieten. Tegelijk is deze lezing ook niet te zwaar, maar prettig en onderhoudend - voor een publiek dat ondanks een drukke agenda toch meer wil dan een oppervlakkig praatje.

Voor groepen tot 35 personen, dag- of avondversie, in het atelier van de kunstenaar of bij u ter plaatse.

Groepsprijs: 120€

 

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van mijn activiteiten, schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief. De gegevens die je verstrekt worden enkel gebruikt om je op de hoogte te houden van mijn activiteiten. Je gegevens worden onder geen beding aan derden doorgegeven. Je kunt je op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

Roeland Kotsch

Wolvendreef 50

3210 Linden

+32(0)497 602 131