Roeland Kotsch
Grafiek & Schilderkunst

Eigen werk

lezing
Duur: 3 uur
Heb je interesse in deze workshop of lezing, laat het me dan weten. Als er genoeg interesse is, kan ik deze workshop of lezing dan extra organiseren, eventueel ook exclusief voor een bepaalde groep. En misschien brengt dit aanbod je op een idee voor een verwante workshop of lezing? Een aangepaste versie, een andere insteek, een inhoud die je behandeld wil zien? Of heb je een specifieke doelgroep voor ogen? Een welbepaalde periode of een manier van organiseren die beter bij je doel past? Neem gerust contact op, ik wil graag met je meedenken om aan je ideeën een gepaste vorm te geven.

Je vraagt je misschien af: hoe komt zo'n kunstenaar eigenlijk tot al die ongewone dingen? Waar haalt hij het vandaan?
Inspiratie valt niet zomaar uit de lucht. Ze komt zelf voort uit het werk. Elke nieuwe fase bouwt verder op wat er al is, ook al lijkt het soms een breuk met het voorgaande.

Aan de hand van een uitgebreide diareeks krijg je een overzicht en een toelichting over de inhoud en de evolutie van mijn oeuvre. Je maakt ook kennis met de verschillende artistieke media en technieken die ik daarbij heb gebruikt. Het wordt een eerlijk verslag, ook over de twijfels en onzekerheden, die met een artistiek denkproces en met een hele carrièrre gepaard gaan.

Groepsprijs: 100 €

De lezing kan doorgaan in mijn atelier (beperkt tot 35 deelnemers) of in een ruimte gekozen door de organisator. 

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van mijn activiteiten, schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief. De gegevens die je verstrekt worden enkel gebruikt om je op de hoogte te houden van mijn activiteiten. Je gegevens worden onder geen beding aan derden doorgegeven. Je kunt je op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

Roeland Kotsch

Wolvendreef 50

3210 Linden

+32(0)497 602 131