Roeland Kotsch
Grafiek & Schilderkunst

Lezingen voorjaar ’24 - De Stoute Leerlingen van Rafaël en Michelangelo – DEEL3

Meerdelige lezing in het Nederlands

Roeland Kotsch
Wolvendreef 50
3210 Linden

Prijs: 15 euro

De lezingenreeks bestaat uit 3 delen.
Deel drie gaat dan over de kunstenaars zelf, hun artistieke visie en theorieën, hun houding en pretenties. Die hebben uiteraard te maken met hun maatschappelijke positie en hun relatie met enkele vorsten, die zichzelf ook vaak als kunstenaars zagen. We besteden in een laatste hoofdstuk ook aandacht aan de grafische kunst, die in de zestiende eeuw een explosieve ontwikkeling kent, met alle communicatieve mogelijkheden (en gevaren) die erbij horen. Ook hier ligt een parallel met de (digitale) media van onze tijd.  
De lezing geeft een algemeen overzicht van deze periode, maar enkele kunstenaars zijn zo opmerkelijk, dat je ze nooit meer zal vergeten. 

Op donderdag 25/01/2024, van 19u30 tot 22u30, met halverwege een pauze met een drankje. 
De toegangsprijs van 15€ per sessie kan u ter plaatse voldoen.
Bij de lezing hoort ook een digitale syllabus, die u toegezonden wordt.

Inschrijven
15
8
Je financiële bijdrage kan je ter plaatse regelen. Indien je je hebt ingeschreven maar toch niet kunt komen, gelieve me daar dan op voorhand van te verwittigen. Opgelet: Je kunt maar 1 persoon tegelijkertijd inschrijven. Wens je meerdere personen in te schrijven, dan dien je dat 1 voor 1 te doen, en dan dien je daar de gegevens voor te gebruiken van de mensen die je inschrijft. Zijn er niet genoeg beschikbare plaatsen over? Laat me dat dan weten via een e-mail naar info@kotsch.be. Als er plaatsen vrij komen, zal ik je dan contacteren. Ben je met een grote groep, en heb je interesse in een workshop of lezing, dan doe je er eveneens beter aan mij te contacteren. Misschien kunnen we die workshop of lezing dan wel organiseren op een moment dat het voor jullie goed uitkomt.
Gegevens
Naam
Adres
CAPTCHA

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van mijn activiteiten, schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief. De gegevens die je verstrekt worden enkel gebruikt om je op de hoogte te houden van mijn activiteiten. Je gegevens worden onder geen beding aan derden doorgegeven. Je kunt je op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

Roeland Kotsch

Wolvendreef 50

3210 Linden

+32(0)497 602 131