Roeland Kotsch
Grafiek & Schilderkunst

Lezingen najaar ’23 - Pieter Bruegel, ontwerper van gravures, miniaturist, en tenslotte schilder – DEEL3

Meerdelige lezing in het Nederlands

Roeland Kotsch
Wolvendreef 50
3210 Linden

Prijs: 15 euro

Het derde deel van de reeks.
Bruegel wordt vaak vereenzelvigd met zijn boerentaferelen. Zijn belangstelling en behandeling van dit thema zijn origineel en van grote invloed op toekomstige ontwikkelingen. De esthetische opvattingen die we uit deze werken kunnen afleiden staan dwars op het heersende ideaal van de renaissance. Toch is Pieter in zijn vormgeving ook een kind van zijn tijd. Ogenschijnlijk blaken deze schilderijen van levenslust. Als we dit in samenhang met zijn allerlaatste werken bekijken, is dat nog maar de vraag. Een lang leven is hem alvast niet gegund. 

Op donderdag 14/12/'23, van 19u30 tot 22u30, met halverwege een pauze met een drankje. 
De toegangsprijs van 15€ per sessie kan u ter plaatse voldoen.
Bij de lezing hoort ook een digitale syllabus, die u toegezonden wordt.

Inschrijven
15
11
Je financiële bijdrage kan je ter plaatse regelen. Indien je je hebt ingeschreven maar toch niet kunt komen, gelieve me daar dan op voorhand van te verwittigen. Opgelet: Je kunt maar 1 persoon tegelijkertijd inschrijven. Wens je meerdere personen in te schrijven, dan dien je dat 1 voor 1 te doen, en dan dien je daar de gegevens voor te gebruiken van de mensen die je inschrijft. Zijn er niet genoeg beschikbare plaatsen over? Laat me dat dan weten via een e-mail naar info@kotsch.be. Als er plaatsen vrij komen, zal ik je dan contacteren. Ben je met een grote groep, en heb je interesse in een workshop of lezing, dan doe je er eveneens beter aan mij te contacteren. Misschien kunnen we die workshop of lezing dan wel organiseren op een moment dat het voor jullie goed uitkomt.
Gegevens
Naam
Adres
CAPTCHA

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van mijn activiteiten, schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief. De gegevens die je verstrekt worden enkel gebruikt om je op de hoogte te houden van mijn activiteiten. Je gegevens worden onder geen beding aan derden doorgegeven. Je kunt je op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

Roeland Kotsch

Wolvendreef 50

3210 Linden

+32(0)497 602 131